Testing, testing. En 3:a var för de här burkarna.
Förra veckan tog vi en snabb shoppingtur till Sverige för att handla mat. I vårt hem är vi storförbrukare av
kesella så jag var tvungen att testa dessa söta variantern med smak av
Hallon och Rabarber från Arla. Och ja, söta var just det de var. Gjorde både hallonfluff och rabarberdessert i helgen och det blev gott men ingen smakseufori. De funkar fint till
dessert men som
mellanmål håller jag mig till den naturliga varianten med mindre socker istället.
SV: Tusen takk Elin Josefine :)
SvarSlettSV: Tusen tusen takk :) Søt du er :)
SvarSlettJag blir galen! Vid flera tillfällen har jag skrivit kommentarer här hos dig och så duttar jag med fingrarna och vips har jag backat och så får jag skriva om, vilket jag inte orkat. Men nu.
SvarSlettJo, söta är de verkligen, men rabarbersmaken gillade jag massor. Får hålla mig till dessa som lyxmellanmål lite då och då. Under veckorna duger lättkesella med bär precis lika bra. KRAM
Det låter och ser oerhört gott ut, kurrar lite i magen här märker jag så det är nog dags att göra lite middag :)
SvarSlettHa en underbar kväll fina!
Det såg riktigt gott ut!!
SvarSlettJa, ær væl 1 mil till Lillestrøm, tar ca lika lång tid till oslo och Lillestrøm med bil.
den med hallon har jag testat, supergod! bakade bullar med den och det blev lyckat :)
SvarSlettHar aldrig förstått kesella riktigt..vad brukar man det till?
SvarSlett