23. juni 2010

Piggar upp de två blå




Igår var jag i Stockholm, møte var målet. Hann också med lite bokshopping sådär i sin enkelhet. Denna boken blev en del av fångsten. Humoristisk, ärlig men... Alldeles før tunn!

- Posted using BlogPress from my iPhone

19. juni 2010

Gråtattack i soffan



Ny "jagkangömmamigi" scarf från Gina Tricot. Var ju tvungen att köpa nytt "dagen till ära"
Är lite rödmosig efter att ha gråtit framför tv när den vanliga killen fick sin prinsessa. Åhhh nästan som Pretty Woman fast tvärt om.
Jag firade med en ostmacka.

13. juni 2010

Klart jag klara av en 2-dagars



Sallad med melon och serranoskina, majs och nybaka foccacia. Jordgubb och blåbärspaj med rårörd vaniljvisp.
Jag kör en 2 dagars!

I hope you have the time of your life!











Förra fredagen var en såndär perfekt fredag!
Mötte upp T & vänner vid Aker Brygge för öl på en uteservering. Solen lös så mycket att svetten rann och bord i skugga var ett måste. Vi gick sedan vidare för att avnjuta parkhäng med öl och cider. Med glada miner åkte vi ut till stadion, redo för konsert. Vi stod långt bak men vem orkar trängas och smutasa ner fötterna (been there done that allt för många gåner). Green Day gjorde en kanon konsert publiken blev verkligen involverade. Det gav allt! Om man inte kollar riktigt noga på storbildskärmen såg fortfarande Billie Joe ut som en galen 18-åring.
Från mig får de högt betyg!

So take the photographs and still frames in your mind.
Hang it on a shelf.
In good health and good time.

Klart jag är matrialist








Klick, klick, shopp, shopp... Har fått hem lite nytt i på sistone.
Skor från Nelly.com. Top från H&M Garden Collection.

12. juni 2010

Nu blir vi fler






Min kära sambo gillar hundar eller nej han älskar hundar och hans längan efter en sådan har försegott så länge vi har varit tillsammans (och längre...). När vi bodde i Malmø lät det " när vi flyttar till Norge ska jag skaffa hund." Nu bor vi ju sen ett tag i Norge men det finns ett stort MEN, hans kära sambo har inte haft ett lika stort behov av att skaffa hund...
Jag hittar 1000 anledningar till att inte skaffa det men T hittar 1000 anledningar till att skaffa det. Jag har försökt ignorera ämnet i hopp om att han kanske ska glömma bort det, eller ändra sig. Men så är inte fallet... Tillslut kom han med den 1001:e anledningen och jag gav med mig. Så för två månader sen bestämde vi oss. Det blir hans hund men ändå vår. Det blir en Golden Retriver med bra föräldrar som både tävlar i utsällning, blodspår osv.
Vår lille dog föddes för 5 veckor sen och är alltså snart klar för hämtning. Vi var och tittade på han och hans syskon i tisdags och såklart var de hur söta som helst! Vi satt nog i en timme och betraktade de små bebisarna. Första helgen i juni åker vi och hämtar han och till och med jag ser fram emot det nya äventyret med hund!

hej på er!


"Det var en kväll i juni, när sommaren inte är som bäst... Hon dansade med sig själv, som hon gillar allra mest."
Lite vin, sallad med seronoskinka och jordgubbspaj till efterrätt. Intager soffläget och bara är!

4. juni 2010

Det går bra nu!

Solen lyser så starkt att det är t-shirt väder redan kl 7. Jobb på gång sen vidare på green day konsert. Musik, øl och sol! Åh detta kommer bli en fantastisk dag.
Kompis det går bra nu!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1. juni 2010

sommar på terassen






Nu har trädgårdsmästaren varit i farten... ja JAG alltså!

ps. Gode Gud gør så mina växter lever länge. ds