31. august 2009

Fortsätter med hustitten





Skönt att flyttat in i nytt hus med nytt bad. Tyvärr har vi ju inte fått välja interiør, kakel osv själva. Då hade det inte sett ut såhär det kan jag lova, Miss kräsen.
Jag klagar absolut inte, men drømma ær aldrig fel!

Bye Bye bananflugorna...

Dagens expriment... hur dødar man bananflugor snabbast? Låter ju som det bor ett pensionärspar här i huset som inte har något annat att göra än att störa sig på bananflugor. Men de är verkligen ett størningsmøment!
I ena glaset är det øl och diskmedel i de andra är det vinäger och diskmedel. Alternativ vinäger var populärast hos det små etriga sakerna.
Nog om det...

En ny vecka en ny start. Äntligen har jag skaffa gymkort. Hade inte riktigt ekonomi till de när jag flyttade hit. Hann med några pass under examenstiden i Malmø, annars har det varit väldigt stilla på de planet den sista tiden. Trento har funnits 1 år på Jessheim så allt är fint och fräscht. I like! Nu ska det bli en träningsfull høst!

30. august 2009

Tittut


Vardagsrummsdelen. Inte färdig justerad. Förändring kommer ske under vintern.

Kitchen!







Køkstitt från igår.

Lekte frøken duktig!


Denna superfina bok fick jag av Maja i 25-års present. Maja och jag har känt varandra sen vi var 8 år så det var massa roliga bilder i den boken! Fantastiskt bra present :)

Søndag och i dag ska tempot saktas ner från igår. Jag städade, skurade, tvättade, skruvade ihop två ikea-stativ, bakade kaka och brødbullar och gjorde mat. Fick en släng av frøken duktig syndromet ... När jag lagade mat åkte rødvinsflaskan fram och när klockan paserade 22.00 var jag slut som artist.

Ny dag = lugnare tempo!

29. august 2009

Semesterdrømmar!




Godmorgon lørdag! Drømmer mig bort till Bali. Varm sand, kall drink, sol, bad & sommar. Längtan blir extra stor i när huset behöver skuras upp till väggarna... Ett antal lampor ska sättas upp och förlängningssladdar ska kopplas. Okej, bäst jag kör igång!

25. august 2009

mina fina...







...fin fina vänner! Tänk om man kunde ha alla samlade på samma plats, alltid.

Status likblek



Solens strålar har frånvarat. Intalar mig att det är bra, sunt, och fint! Känner mig mest som ett vandrade lakan. Jag hoppade inte direkt upp i sängen i morse = efter i morgonschemat. Nu salladsfix, snart racercykeln till bussen.
Lev väl!

24. august 2009

cupcakes



Inget kalas utan kakor. Kakmonstret myself and I var i bakartagen... blåbär & hallonmuffins med frostning!

fyndhuset



Maja och jag var på Rusta och skulle leta finpris till vår lilla tävling. Och då står ett
fynd framför mig... på Rusta av alla ställen. Jag har spannat in den innan, men
till ett pris av 1000:- På Rusta fanns den i annan tappning till priset 149:- Kanske inte på kvalitetstopp men en otroligt bra kupp. Fynd gillar vi!

sweet 25

Denna fina bruden och jag hade 25årsfest ihop. Kameran gick tyvärr inte så varm under festen. Hade fullt upp med annat!


Tillbaka på Jessheim igen efter 4 dagar i Sverige. Efter en sen natt i lørdags blev det söndag eftermiddag innan innan vi begav oss hemåt, klockan slog ett när bilen rullade in på vår gata.


Dagen har rusat förbi i 120. Ikväll ska det packas upp fixas lite här hemma.

Återkommer...

16. august 2009

Välkommen söndag!


En søndag som är otroligt välkommen! Ligger i soffan och är nöjd med min vecka. Väntar på min kära som snart kommer tillbaka efter en vecka i skogen. Ser fram emot att få hem han igen!

En söndag utan ångest. Är redo att möta en ny vecka, ska bli så mysigt att åka hem lite och träffa alla. Att komma ny på ett ställe där man inte känner någon är inte så lätt och ibland får jag väldigt mycket hemlängtan, eller Malmölängtan.
Men jag ska ge de tid, ser fram emot att möta nya folk!

15. august 2009

intervallträning


Har invigt mina nya Addidas skor jag køpte på rea/salg. Har kørt ett intervallpass och kørde verkligen slut på mig själv. Sååå skønt!
8x3 min (1,5 min vila) blev det idag.
När jag tränar uthållighet brukar jag variera med 2,3,5 eller stege. Intervaller har verkligen fått mig att utvecklas. Nu kør jag det mest før skoj skull (hmm...)

Snart børjar jag troligtvis träna på Trento. Ser verkligen fram emot att ha ett gym att gå till!



Denna veckans träning ligger ju inte på skrytlistan
Mån: Styrka m pilatesbollen
Tis: PW 45 min
Lør: Intervaller 8x3 min

Bättre kan jag....

14. august 2009

Oslo Fashion Week! Ikväll är det Moods of Norways visning. Glädjer jag mig? JAAA!

11. august 2009

låt mig presentera...


kvällens mat, kesella, m bär, lite funlight och kokos. Perfekt, nyttig och god kvällsmat!
Idag har varit en så bra tisdag. Inget särskilt har hänt, ingen dag som går till historien. Men bra på jobb, fika med E och en promenad i härligt väder får mig att somna happy.

Hoppas ni känner detsamma.

10. august 2009

boll träning


Träning idag också! Regnet öste ner när jag kom hem (såklart), bestämde mig därför att ta fram bollen. Man tager vad man haver/bättre än inget. Satte radion på hög musik och körde mage, rumpa och armar. Bollar bukar ju inte annars vara min bästa vän men pilatesbollen och jag kommer riktigt bra överrens.
T har gett sig ut på vildmarkstur. Så nu blir det en hel vecka för mig själv i huset. Skönt men lite lite läskigt... Tur att jag har min mac!

9. august 2009

Run run run


Yes, I did it! 40 min löpning! Lite hallonätande... men det var i farten. Denna veckan träning eller denna SOMMARENS träning är inget att skryta med. Jag längtar till gym och pass. Jag vet att jag mår bäst av träning men när löpning är de enda alternativet och motivationen är på noll blir det inte mycket action. Jag behöver varition, då får jag motivation!!

att bara vara



Sen frukost, the Hills-avsnitt, inspiration av Elle Interiør. Tar dagen med ro. Samlar energi och bara vara. Njutande i solen med ett rosé, tur på stranden och drömmar får symbolisera denna helgen!