6. juli 2010

gammalt som...



Hittade en gammal top som inhandladet i USA för sådär 3 år sen. Inte så värst fashion och ha något som är 3 ÅR gammalt. Men jag matchar ju tapeten iaf.

3 kommentarer:

  1. Ja att ha en hundvalp i huset ær som att ha ett barn ;) Men det ær mysigt tycker jag!

    Du en fråga. Vad heter klinken du var och tog bort fødelsemærkerna? Fast det ær sommar och sol ute nu så kænner jag att jag måste ta væck mina fødelsemærken jag har vid hårfæstet. Har fått før mig att det ær dærfør jag har ont i huvudet hela tiden nu.. Dit jag hade fått remiss så var det inte tid førræn 1 oktober :S

    Hoppas du kommer till Karlskrona sen då :) Ær du ofta "hemma"?
    Ja, just nu ær det rætt stille faktiskt med jobb men søker på vettu :) Kan ju inte jobba med vad som helst..

    SvarSlett
  2. fin topp og fin tapet ;) hihi

    SvarSlett
  3. Jøss vad mkt du fick betala før tandlækarbesøk då ;) Gå dit jag tipsa om næsta gång. Det inkludera 2 røntgenbilder också :)

    Tråkigt att du inte ær 100% nøjd med borttagningen. Vill ju sjælv ta bort mina vid hårfæstet men dær jag har min "førsta" remiss så har jag inte tid førræn i børjan av oktober. Och eftersom jag har haft mina så længe och nu både vart i Thailande och Mauritius och ær en soldyrkare så vill jag ta væck dem.

    Det ær just det att det ær långt hem att man inte "orkar" ta sig "hem". Sen så ær det inte så mkt att hæmta i Væsterås førrutom familjen :)

    Hur ser det ut framøver førresten gællande ledighet?

    SvarSlett