9. juni 2011

Pastaälskaren
Pasta, vad vore mitt liv utan pasta? Jag har inga problem att välja bort potatis och ris, no problem! Men aldrig pasta. I studentider åt jag stora mängder pasta och köttbullar. I dag står det inte lika ofta på menyn men visst blir det ganska ofta pasta och någon god sås.
I dag öppnade jag kylskåpet och slängde i hop en sås med broccoli, vitlök, rödlök, paprika och salami. Toppat med massa basilika. Som pricken över i:et drack jag mormor flädersaft till. Hon hade med sig både jordgubb-, svarta vinbär- och flädersaft när hon var här i helgen. Bästa presenten, hennes saft är så god!
Ah nu är min mathyllning slut. Iaf för i dag...

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker også pasta! Mums! Så koselig med hjemmelaget saft! Hva er fläder egentlig?

  SvarSlett
 2. åh jag älskar också pasta ! kan leva på det :) hihi.

  ja vi ska ha namngivning så jag tänkte att jag skulle göra tårtorna själv, känner att jag kanske har tagit mig vatten över huvudet men vi får väl se ;D haha

  SvarSlett
 3. jag älskar pasta jag med! en god pastarätt är verkligen det godaste man kan äta. så förstå jag blev lite knäckt när jag skulle sluta med gluten:) men efter att ha provat glutenfri pasta så är jag glad igen, den är nästan precis lika god! bara jävligt dyr, haha.

  SvarSlett