9. januar 2010

Bake kake




Gulrotekake

Kake:
2 dl sukker
2 egg
-Vispes til eggedosis

2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
- Blandes sammen, siktes og vendes inn i eggedosisen

0,5 dl matolje
3 dl raspede gulrøtter
- Røres forsiktig inn

- Stekes på 175 grader i 30-40 min.

Fyllet:
100 g Philadelfiaost eller annen nøytral ost (naturell)
30 g smør (ikke smeltet)
2-5 dl melis (siktes) (beror på hur fast konsistens du vill ha)
2 ts vaniljesukker
1 ts citron

- Blandes til en jevn masse, stells i kylen og smøres sen på når kaken er kald.

Ät och njut!
Själv tycker jag kakan smakar som bäst när den stått i kylen øver natten.

2 kommentarer:

  1. Ja det är verkligen svårt ibland att veta vad man vill ha. Men det går sakta och säkert framåt haha :) Får tavlorna i början av nästa vecka tror jag, så visar dom när jag fått upp dom på väggen :)

    SvarSlett
  2. nam nam nammm! Men slike oppskrifter er det vanskelig å holde på mitt nyttårsforsett om å ikke spise kake uten at det er fest! Kanskje jeg rett og slett bare må ha en fest slik at jeg kan bake den kaken ;)

    SvarSlett