12. oktober 2009

Ibland vaknar man inte på bästa sätt...

Tack gode Gud før sminket! Vaknade upp med påsar och en stor rød fläck under ena ögat. Såg halvt misshandlad ut och fundrade på vad jag haft før mig under nattens timmar? Det var bara att smeta på sminket (extra mycket) och se glad ut. Vet inte om jag fått en allergisk reaktion efter min lilla SPA-kväll i går men vackert var det inte...
I dag har høstens längsta vecka startat på jobbet. Klockan kvart i tio kom jag in genom dörren. Denna veckan kommer bli en "sova-äta-jobba-vecka". Men vad gör det. Om en vecka sitter jag på planet till San Francisco. Semester i 10 dagar, helt fantastiskt underbart!!!

2 kommentarer:

  1. Det er mange timer jobb det ja, men må vel til noen ganger. Jobbet hele forrige helg, så godt med et par dager fri nå ja. Jobber bare ekstra jeg, så noen uker er det masse jobbing, og andre uker litt mindre. Greit i en periode det da! :)

    Hva jobber du med? Noe innen markedsføring eller? :)

    SvarSlett
  2. Jobber i to boliger for psykisk utviklingshemmede! Spennende det også! Ingen dager er like! :)Også er jeg litt ekstra på et dagsenter for utviklingshemmede! Gjør litt forskjellig for å si det sånn:)

    SvarSlett