20. februar 2010



































It´s SATURDAY! Är det inte helt fantastisk med helg? Idag känns det faktiskt helt underbart. Det har varit en veckan som gått i 120 km/h men kul har det varit!

Igår jobbade vi med Moods of Norway på sjokoladefabrikken, modeveckans stora party!
Moods of Norway står utan tvekan før Norges coolaste kläder och det är helt otroligt hur många människor som sluter upp.
Kollektionen blir bara bätter och bättre, denna innehöll många superfina kjolar och kostymer. Kanske dags nu att køpa mitt førsta plagg nu!

Idag tog jag en förtjänd sovmorgon. Åt långfrukost och kollade på sista avsnittet av Mad Men (kan 4:de säsongen släppas snart?!!) Det går inte i 120 idag iaf... Nu ska jag ha en behøvlig städdag. Ikväll ska jag och T äta god middag och gå på bio. Såklart med en stor godispåse i knät.... mmm!
Saturday I´m in love

4 kommentarer:

  1. Det må være gøy å ha en sånn jobb som du har :) Moods har veldig mye fint.. Jeg er ofte innom butikken deres og titter!

    Kos deg med lørdag, god middag, kino og godtepose :) Helg etter en hard uke er noe av det beste som finnes.

    SvarSlett
  2. låter som en mysig start på din dag =) hoppas du får en trevlig kväll!

    SvarSlett
  3. Avatar va fantastisk!! :) Enig i at Moods of Norway e kanonbra! Litt patriotisk, men ;)

    SvarSlett
  4. Oh underbar blogg :) Alltid kul att läsa om svenskar i Norge :) Bor du i Oslo eller omkring?

    Angående läpparna så måste du göra ett påfyll en månad efter och det kostar 2500 nok så det kostar lite mer då men det kommer hålla mellan 8-12 månader. Kan vara lite dyrt men vill inte ha det permanent ala Linda Rosing ;)

    Ha en fin kväll!

    /Sanna
    www.miss0.se

    SvarSlett