24. april 2010

intervallbabbel


Jag bestämde mig för att detta skulle bli en riktigt löparvecka. Har kommit in i ett härligt flow!
2 pass till har avverkats och träningsvärken infinner sig precis överallt, yes!
Igår:
Intervaller 2(2)x10 + uppvärming & nedvarvning total= 57.09 min
Jag vill få ut uthållighet när jag kör mina intervaller och brukar variera dem från 2 - 6 min. Allt som oftast på blandat underlag, men för några år sedan körde jag myckte banintervaller då jag trände med ett friidrottslag.
Vila kör jag oftast gående, hälften så lång som själva intervallen. Igår testade jag lika lång vila som intervall vilket kändes väldigt bra. Jag kände jag kunde ge lite mer och hade inte så mycket mjölksyra i benen.

Idag:
41.29 min distanspass i behagligt tempo. Inget pass att høja till skyarna men jag har en lång dag med målarpensel i handen så ett 40 min pass var tillräkligt för idag.

Nu:
Kläderna med vita fläckar är på och handen är redo för att måla.

6 kommentarer:

  1. Du e flink, og eg e blitt inspirert. Har hatt ei god treningsveke eg òg, skal avslutte med Body Pump imårra :) Herlig når formen er god!

    SvarSlett
  2. Hej och tack så mycket för din kommentar i min blogg! Alltid roligt med nya läsare!
    Jadu, marksten är ingen billig historia, men det blir fint! :) Vi ska lägga sten och mur själva. Hoppas du haft en fin helg! Kram Anna

    SvarSlett
  3. Spreking! Jeg er for dårlig på intervaller altså.. :( Må skjerpe meg..

    SvarSlett
  4. Du är duktig du också med träningen! Dock var jag inte alls så taggad i dag på träningen som jag hade hoppats men det blir väl bättre imorgon antar jag? :)

    Mmm, får inge pengar för det men det ska bli kul och en upplevelse i sig och se hur mycket man klarar av med noll kronor osv. :)

    Planer för maimånad då?

    SvarSlett
  5. Jag försöker komma igång lite med löpning men jag finner inte så mycket tid till detta, tyvärr. Tänkte springa var 3:e dag ca 35 min varje gång. Jag sprang jätte mycket innan jag fick barn.

    SV. De små lamporna fins på k-rauta.

    SvarSlett
  6. Var målar du någonstans? Roligt med måleri! : - )

    Önskar er en fin Valborg vännen!

    Kramisar

    SvarSlett