30. desember 2010

Impulsförsäljning

Bild: canon.se

På julafton impulssålde jag min kamera Nikon D60. Min lilla kusse F ville gärna köpa den och då ville jag gärna sälja den. Har bestämt mig att byta över till konkurrenten Canon så det blir nog en 550D som får flytta in till mig. Tror lillebror G11 blir lite avundsjuk men den fighten får vi ta då. Någon som har en Canon 550D?

Sa jag att jag var en prylnörd?

3 kommentarer:

  1. Roligt att du vill prova ny kamera, hoppas det blir bra! Har inte själv någon erfarenhet från Canon direkt så jag kan inte ge råd där, jag håller själv på Nikon. ;-)

    Skönt att ni hann hem till jul iaf, hoppas att bacillerna ger sig av så att du piggnar till nyårsafton. Vi firar hemma i år med god mat, skumpa o nyårskyss vid 12-slaget till raketerna, hihi. Krama o gott nytt år!

    SvarSlett
  2. åh jag vill också ha en systemkamera !! fast jag kan verkligen ingenting om sånt där så vet inte vad som är bra och inte ;D hehe

    SvarSlett
  3. Jag har en 550D men har inte riktigt lärt mig allt än ;) Har du några tips så tar jag gärna emot de=)... Vet du hur man redeigerar bilder i photoscape så en del av bilden blir i färg å resten svartvitt. Har inte photoshop...

    SvarSlett