13. januar 2011

Rolig present


Idag var jag och fikade med söta Sanna efter jobbet. Alltid kul och träffa nya bekantskaper så det blev en riktigt lyckad date!
Fick min fina krookis som jag vann i hennes julkalender. Jag kommer ta med den till jobbet där jag mest slänger väskan i ett hög på golvet kör in i den med stolen ett hundratal gånger under dagen. Annars är den supersmart att ha med sig och hänga väska eller jacka på när man är på café.

4 kommentarer:

  1. Så fina bilder du tog :) Låter som du verkligen behövde en krookis ;) Tack själv för får kaffedejt idag! Bara höra av dig om du har fri :) Kram!

    SvarSlett
  2. vad roligt, jag fick också en sån i julklapp ! :) men hade dock aldrig sett något liknande förut ;p hehe. min var inte heller lika fin :(

    SvarSlett
  3. Vilken smart grej, en sån har jag inte sett förr. :-)

    Nu är fredagsmyset över oss, ska natta ungarna o sen inta lugnet med ett litet glas rött o njuta av godisskålen till Let´s Dance. :-)

    Kram o trevlig helg

    SvarSlett
  4. Riktigt bra grej! Har hört om den innan, men inte vetat vart man kan köpa den. Men nu har jag beställt en. Skönt att slippa lägga väskan under bordet eller ha den på stolen bakom sig där man inte ser den! Är nog en av världen bästa uppfinningar!!

    SvarSlett