7. april 2011

Grille, grille, grille!




Så kom dagen då terassen var snöfri och sambo kunde ta fram sin nya leksak: högtryckstvätten. Och vips hade vi en vårfina och renvaskad terass.
Temperaturen stod på många plusgrader även idag och då blev grillsuget olidligt. Det var bara att borsta bort dammet och rulla ut den övervintrade grillen från garaget. Tänk att vintern varit så lång men när vi gick där och bar på grillen kändes det som det var förra veckan vi tog in den för vintern.
Äntligen kunde jag sätta fötterna på den torra, kala terassen och poff så var grillen igång och den kryddiga grilldoften spred sig lång in i kroppen.
Grillad innerfile med ungsbakade grönsaker och sweet chilisås. Inte mer avancerat än så men oj vilken matnjutning! Första grillningen är verkligen ett "hallelujah moment"!

3 kommentarer:

  1. Låter så smarrigt! Får nog bli en grillpremiär här snart också, kanske rent utav i helgen ;) Natti natti

    SvarSlett
  2. Oh vad trevligt med en Skånevisit av söta dig! Då blir Skåne glatt. Och dessutom verkar det som om du tar med dig solen :)
    Ha en mysig helg!

    SvarSlett
  3. Håller med dig, verkligen speciellt o underbart att starta grillsäsongen, mumsigt det såg ut. Vi kommer nog att grilla till helgen igen om vädret fortsätter vara fint.

    Ja det är sant, har man bott i hus innan så vet man vad man saknar o har hunnit känt sig för hur man vill ha det i ett framtida boende. Samtidigt så känns det lätt att gå vilse i djungeln av alla val, in i minsta detalj. Roligt så klart men man blir rätt slut med. ;-)

    Kram o trevlig start på helgen!

    SvarSlett