30. april 2011

Trädgårdsmästaren


Denna nya kiwiyoghurten lockade mig när jag var i affären innan. God som en liten mellis!

Skogen var så magisk på förmiddagsrundan med Billy. Fåglarna kvittrade höga toner och värmen var så påtaglig att jag fick ta av jackan rätt att klockan bara var halv 10. När jag kom hem tog jag ut kuddarna i vår nya soffa (ska visa sen) och satt där och njöt utefrukost med gröt och smoothie. Mmm så gott det var! Nu har vi varit på två av tre "hagebutiker" i byn och kom hem med ett gäng blommor och ett syrenträd. Imorgon ska jag besöka den tredje och sendan locka fram trädgårdsmästare i mig själv och börja plantera. Alla har väll en trädgårdsmästare inom sig, eller?

6 kommentarer:

 1. Varsågod! :) Tack detsamma!

  SvarSlett
 2. Oh, den måste jag prova!
  Påsken var grym faktiskt, ursäkta att jag inte svarat tidigare. Vi var en liten sväng i Sverige också faktiskt och det var ju strålande fint väder hela påsken så jag tror nästan att denna påsk kvalar in som en av de bästa hittills. å andra sidan minns jag nästan bara denna och 2009 års påsk. Kommer inte ens ihåg förra årets! Hmm..det måste vara åldern..eller jag vet inte vad jag skall skylla på.. ;)
  Här nere skiner solen vet du! Fast bra med vind till och från, lite tråkigt men sånt är det väl. Man kan inte få allt men sen när sommaren väl kommer så kommer man väl att klaga på att det inte är ngn vind.. ;)
  Själv har jag också en inre trädgårdsmästare som väntar på att få komma ut men de skall bygga trappor och dränera lite innan jag kan få sätta fröer och dona här..men snart så!
  Hoppas allt är fint med er däruppe! KRam!

  SvarSlett
 3. låter underbart! här hemma är det maken som är trädgårdsmästaren, men det är mest för att jag har en stor mage i vägen, blir lite svårt att krypa omkring i rabatterna då... :)

  SvarSlett
 4. Ja gud, det kan jag verkligen tänka mig hörre du! Vi har ju "förmånen" att vi båda är svenska, så vi tränar ju på det här hemma varje dag. För ja, träning behövs nog om man ska behålla den korrekta svenskan. Tur att bloggandet hjälper till lite där, även om svorska kan vara charmigt på sitt sätt :D

  SvarSlett
 5. åh, jag skulle också vilja planetera lite här på altanen och sen rensa lite nere i rabatten. Men hur gör man liksom ? haha :D är ju så himla kass på sånt där !

  SvarSlett
 6. Visst är det mysigt att leka trädgårdsmästare ;)

  Sv: Hon kommer från Ronneby. Känns det igen? :)

  Kramar och ha en fin kväll!

  SvarSlett