26. mars 2011

Att ha en nyopererad i huset


Igår opererades vår hårboll sin andra armbåge. Han haltade i höstat från och till och veterinären hittade små lösa broskbitar i armbågarna på båda frambenen. Han har genomgått en slags titthålsoperation som endast två veterinärer i Norge utför.
Kl halv 8 igår kväll hämtade vi en medtagen liten tuss som hängde tungt med huvudet men ändå ganska gott humör. Det blev mycket kos och pussar innan läggdags. Förra gången fick vi med den hemska tratten som han hatade att ha på sig.  Jag förstår han, vem gillar att se ut som ett ufo och fastnar i allt? T´s mamma sydde iaf om en av sina tröjor till honom och det blev en större hit! Hans pyjamas helt enkelt. Formen verkar iaf gå uppåt idag och jag kommer nog ha en rastlös hund som inte får vara ute så mycket som han har lust. Vila är bästa medicinen just nu!

5 kommentarer:

  1. Tack, ja det blir rätt fräckt att renovera och dekorera med decoupage, så det borde du prova om du får tillfälle någon gång. :-)

    Hoppas att vovven kryar på sig snart o att ni får en fin helg, kramar!!

    SvarSlett
  2. Stackars liten !! vi har ju haft lilla chiquita nyopererad här hemma och det är inte roligt att se dem så hjälplösa med tratt och allt :( kram

    SvarSlett
  3. men stackars lilla vännen :-(

    SvarSlett
  4. nämen lilla vännen, hoppas han snart mår bättre!

    SvarSlett