2. mai 2011

Hej utesäsongen!






Här kommer en liten titt på vår terass. Denna soffan har inhandlats på Plantagen och kommer bli sommarens stora relaxplats. Ooooohh vad skön den är!
En amerikansk dekstol från samma ställe är också ihopskruvad och bord och stolar är snart framme. Grillen har redan används flitigt och blommor har plaserats ut lite här och var.
Utesäsongen är verkligen här!

13 kommentarer:

  1. Gud va snyggt!
    kan tänka mig att ni kommer trivas där i sommar, vem hade itne gjort det!? :)

    SvarSlett
  2. men fasen vad snyggt ni har det !! älskar allt :D

    SvarSlett
  3. Sjukt snyggt! Ser ju ut som från en tidning Josse! :)

    SvarSlett
  4. ÅÅÅ, så fint! SÅ misunnelig! Ønsker meg jeg også, men tror ikke jeg har råd til så stor! :/

    SvarSlett
  5. Åh guuuud så fin!! Synd att vi har så mycket skugga på vår altan, annars hade vi nog också införskattar en sån där! Superduperfin :D

    haha jag förstår precis vad du menar med språket, jag har jättesvårt att veta vad vissa ord heter på svenska, framförallt såna ord man inte använde innan man flyttade hit. Sånt inom jobbet och så :D

    SvarSlett
  6. HJärtat, var det den 5siffriga?! Jag stod och tittade men det vågade jag mig inte på..haha..2 barn och 1 som det kommer både uppe och nere på.. ;)
    Den var riktigt snygg!

    SvarSlett
  7. Åh tack vad glad jag blir! :)

    RIKTIGT snygg terrass, så skulle jag gärna ha det.. haha. Först måste jag ha en terrass ;)

    SvarSlett
  8. Vi delar samma inredningssmak ser ja ;) Den terassen hade jag inte tackat nej till. Ååh, jag vill att vi också flyttar till hus! Vi har mäklare här nästa vecka faktiskt så här händer det grejjer ^

    sv; tack söta! Visst är det härlig känsla när man har hittat sin prins? ^^

    SvarSlett
  9. Så snyggt!! Ønskar att vi också hade stor terrasse. Ska antargligen bygga ut den vi har, men blir nog inte plats før en sådan hær skønhet iallafall. Hoppas att ni får en riktigt hærlig sommar!

    SvarSlett
  10. Oh my! Det er det fineste.. Så lekkert! Jeg fikk bare lyst til å falle ned i sofaen i solen med en kald øl. Tihi. Klem fra Cecilie

    SvarSlett
  11. Så himla fint, ser verkligen inbjudande ut! Längtar tills vi får ordning i vår trädgård. Plantera och greja o ha sig.. :)

    Ha en underbar dag söta du! Kramar från Skåne

    SvarSlett
  12. Så utrolig fin!! Akurat sånn jeg ønsker meg også, bare synd det er så dyyyrt! :( Får vente til neste sesong tror jeg..

    SvarSlett