28. november 2010

Har glömt bort dig bloggen...

















































I helgen har jag varken hunnit blogga eller ta bilder. Nej jag är ingen äkta bloggare helt enkelt. En riktig bloggare är alltid redo. Men jag har iaf hunnit med massa annat.
Curling, middag och fest med jobbet i fredags. Curling var riktigt skoj och jag var ganska öm i knät dagen efter. Dock ingen stor vurpa men man touchade i knät varje gång man curlade. Sopandet i sig var ju inte svårt men om/när man skulle sopa hade man ingen aning om. Så för säkerthet skull sopade vi hela tiden! God middag och fortsatt festande på nattklubb gjorde att det blev en sen kväll.

Lördagen började med en lång sovmorgon, städande och en eftermiddag på Ikea. Där var vi ju inte direkt ensama så det tog sin lilla tid. Vi kom iaf ut med inredning till vår tvättstuga/vaskerum som har stått "oinredd" sen vi flyttad in. Skulle egentligen beställt en bänkplatta också men det var "bara" väntetid på en timme så vi avvaktar och åker dit en annan dag och tidspunkt.

Idag har vi spenderat dagen på Dogs4All, hundmässa på Lilleström. Billy var såklart med och han var i början helt uppspelt och stirrig av alla intryck. Fanns ju massa roliga att leka med eller dofta i baken.
Väl hemma kom lite julpynt fram. Några stakar, adventsljussake och lite hyasinter. Kommer ta fram resten lite pö om pö nu kommande veckor.
Hoppas ni har haft en ljusklar advent! Tänk snart är det julafton!

1 kommentar:

  1. Jag är inte heller ngn äkta bloggare, vad skönt!
    Får nästan krupp av alla som uppdaterar 40 ggr om dagen, hinner ju inte med att läsa alla heller! :)
    Snart är det jul ja, hipp hipp! :)

    SvarSlett