15. november 2010

Hem från frisören...

























































med 1 kg hår mindre. Så skönt och inte fega ur och ta en rejält bit denna gången. Vinterfresch is it!

4 kommentarer:

  1. Åh va fint det blev, du passar bra i kort :)
    Oj va härligt med thai! Du kommer älska det, hoppas jag :) vart ska ni? För mig blir det nog en all inclusive till egypten i början på dec!

    SvarSlett
  2. Vad fint o fräsch det det ser ut, snyggt klipp!

    SV: Jo jag heter med Elin Josefin, i den ordningen med tilltalsnamn Josefin men utan e på slutet i stavningen. :-) Var därför jag tyckte det var kul när jag såg ditt namn. Bor du i Norge? Men du är svensk från början?

    SvarSlett
  3. Wow, så snyggt det blev! Det passa du jättebra i! :)

    Så snällt att de tar hand om Billy medan T är borta. :)

    Det är så sjukt att det kostar så mkt för att klippa sig. Men sen är det ju det att hyrorna är mkt högre här än i Sverige bland annat. Jag har klippt mig på olika ställen jag gillar Zara Frisör som jag var hos sist. Det ligger här på Sagene. Själva salongen är inte mkt att hurra för men dem som jobbar där är super! :)

    Vet inte riktigt vad du gillar för musik men jag är mkt för musik som gör mig glad och ger mig energi. Jag brukar lyssna på di.fm på olika gener för att få inspiration. Mest Eurodance för det är en del sköna mixar av bra låtar :)
    Annars lyssnar jag på rock. Volbeat är grymma tycker jag :D ^^
    Om du inte har Madcon - Glow och Freaky like me så ska du "låna" hem dem också :) Blir glad av Glow för det påminner mig om Eurovision finalen här i Oslo :) Du får gärna tipsa mig om musik också ;)

    SvarSlett