8. november 2010

Stora 6 månaders killen


Billy har haltat från och till så T var med honom hos veterinären förra veckan. För att göra historien kort såg det något i "armbågen" på frambenet och han har fått order att "vila" i två veckor. Blir det inte bättre så kan det bli operation (vilket med stor chans kommer bli vällyckat). Tycker iaf synd om vår lille fis som inte får springa lös och inte leka med andra hundar, vilket är det roligaste han vet.
Idag ska vi i alla fall på hundkurs (med ok från veterinären) och jag önskar att Billy kunde förstå vilken kul kväll som väntade han. Han kommer älska det! Förhoppningsvis kommer han också bli lite mer väldresserad på köpet.

Insåg precis att han fyller 6 månader idag. Grattis vår fina älskling!!! Det känns som han har bott hos oss längre än 4 månader. Han fick ett iq-spel förra veckan så det får räknas som en tidig 6 månaders present.

4 kommentarer:

  1. Har han blitt så stor alt!? Nydelig er han i alle fall... :) Grattis!

    SvarSlett
  2. Tack! Jamen det får man väl hoppas:)

    SvarSlett
  3. Ja men precis, det löser sig alltid. I värsta fall får man sitta inne alla de iskalla dagarna :D

    SvarSlett
  4. Åh, så skjønn! Får håpe han blir bra igjen. Visst det er "albuen" du mener, så hadde min hund samme problemet og ble satt opp på operasjon. Men vi skiftet fôr til sykefôr for ledd med mye fiskeolje i, og det hjalp. Så han slapp operasjon. Bare et tips ;-)

    SvarSlett