23. november 2010

Snabbspolad tisdag!


Jobb längre än vanlig, massa på listen. Glömde mellanmål, blodsocker på nedgång. Drog på träning, 37 min intervaller på löpband. Hem, dusch telefonsamtal, tiden tickar. Fotografering av ljusstak, allt blir oskärpa. Matlagning och nedvarvning, nu är klockan snart läggdags.
Min tisdag i snabbspolning.

9 kommentarer:

  1. Effektiv tirsdag! Du må ikke være så travel at du ikke får spist da! :/

    SvarSlett
  2. Hoppas du sov gott iaf! :)

    Näee, det är jag väl inte eller var rättare sagt för nu bor jag inte Oslo längre utan i Sandefjord eller t o m utanför eftersom vi flyttat ut till en förort på landet.
    Min kille är svensk från stan där jag kommer ifrån, vara bara hemma och hälsade på min syster..har alltid svurit på att inte ha ngt att göra med personer från den lilla staden då de är så jäkla trångsynta..men ja, ödet ville annorlunda och det är jag ju självklart glad för nu! :)

    Kul att du valde att följa med honom! Tycker att människor i allmänhet är lite fega för större förändringar och har alltid fått höra att jag inte har ro i kroppen för att jag flyttat efter pojkvänner eller flyttat till nya jobb hela tiden.
    Men trist att inte kunna åka hem så ofta som du vill heller.

    SvarSlett
  3. oj här var det snabba puckar, hoppas du fått en god nattsömn

    SvarSlett
  4. Du är utmanad hos mig:
    http://landhagen.blogg.se/happydays/2010/november/utmaning-pinsamast-i-tonaren.html

    :-)

    SvarSlett
  5. Ja jag har också en känsla av att det kan vara så - den är liksom inte lika "seriös" och svensk som i andra länder längre bort :(

    SvarSlett
  6. Jättsnygg ljusstake! : - ) Stilren & snygg!

    Min jul har i år färgerna vitt,silver,svart & kanske en aningen rött.

    Tack för din söta kommentar : - )

    KRAMISAR

    SvarSlett
  7. Åh twittar du också? :) va kul! Ja, Erik vet jag, han jobbar på våningen under mig :) jag känner honom inte men några av mina vänner jobbar med honom. Haha världen är liten :P

    SvarSlett
  8. Så mysigt det blev! :)

    Det blev inge läppförstoring idag men det blir det på tisdag istället för då är sykepleiern på plats :) Men du föreslog kaffe då va? Jag kommer ha superspränga läppar kanske. Vet inte om jag bara vill ta raka vägen hem..
    Allt bra annars då? Härligt med kaffeautomaten! Vill också ha en sån men min sambo tycker vi har gott kaffe med presskannan och det är ju sant :)

    SvarSlett